Загатка 19

Загатка 19
Колку триаголници има на сликата

Одговор на загатка

На сликата има 44 триаголници

Еден одговор

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
4 + 7 =
Антиспам заштита