Загатка 20

Загатка 20
Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

4 x (4 - 1) = 12

8 x (8 - 4) = 32

3 x (3 - 2) = 3

6 x (6 - 3) = 18

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
7 + 1 =
Антиспам заштита