Загатка 21

Загатка 21
Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Одговорот е 1.
1х1 = 1
2х2 = 4
3х3 = 4
4х4 = 4

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
10 + 1 =
Антиспам заштита