Загатка 23

Загатка 23
Решете ја загатката.

 

Одговор на загатка

Решение:
прва бројка х прва бројка

трета бројка х трета бројка

398 = 964 (3 х 3 | 8 х 8)
118 = 164 (1 х 1 | 8 х 8)
356 = 936 (3 х 3 | 6 х 6)
423 = 169 (4 х 4 | 3 х 3)

Еден одговор

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
2 + 0 =
Антиспам заштита