Загатка 24

Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Точниот одговор е 41

 

Напиши одговор

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
6 + 5 =
Антиспам заштита

Одговори