Загатка 25

Загатка 25
Внесете ги броевите што недостасуваат.

 

Одговор на загатка

 
 
105
210
315
420
315+210-105=420
205
310
415
520
416+310-205=520
305
410
515
620
515+410-305=620
405
510
615
720
615+510-405=720

Еден одговор

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
7 + 5 =
Антиспам заштита