Загатка 27

Загатка 27
Кој број недостасува?

 

Одговор на загатка

Прв ред 17 x 17 = 289

Втор ред 18 x 18 = 324

Тред ред 19 x 19 = 361

Резултатот е 1

Вкупно 4 одговори

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
8 + 6 =
Антиспам заштита