Зошто една девојка останала бремена?
Зошто лебот е изгорен?
Зошто имате забоболка?
Одговор: Не е изваден на време!

Вицотека:

Прават анкета луѓе низ факултетиве, за колку време би можел еден студент да научи кинески јазик.
Одат прво на економски:
- За колку време можете да научите кинески?
- Ууууффффф, кинески заебан јазик е, многу симболи, заебанции, за едно 6 до 7 месеци би требало.
Одат после на медицина:
- За колку време можете да научите кинески?
- Хммммм, па не е баш лесен кинескиот со сите тие симболи таму, за едно 3 до 4 месеци можеби.
Одат на крај на електро:
- За колку време можете да научите кинески?
- Скрипта имаш?
- Да
- За 3 дена го спремам нема проблем!

Разговарале Перо и Блажо за алкохолот и Перо го прашува Блажо:
- Еј Блажо, дали си слушнал дека во пивото се наоѓаат женски хормони?
Блажо - Не сум слушнал, одговорил
Перо - Сакаш да провериме? прашал
- Ајде, се согласил Блажо.
И така тие испиле на екс 20 -ина пива и резултатот се покажал како точен, навистина во пивото има женски хормони.
- Блажо, кај мене се резултатите од експериментот, сега ќе ти ги прочитам за да се увериш:
- Добивме на тежина.
- Зборувавме 2 саата онака, ништо конкретно.
- Лоша концентрација при возењето на автомобил.
- Не признаваме дека грешиме, дури и кога е тоа очигледно.
- И како шлаг на тортата, на секои пет минути одевме да мочаме...и тоа заедно.

Вицотека:

Страници