Црн Хумор

 • Се јавува човек на пријателот:
  - Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер?
  - Не можам, баба ми умре.
  - Големо чудо, ај ти...

 • Си биле еден лепрозен и убиец човек во затвор.
  Лепрозниов почнал да се чеша за уво му испаднало, го фрлил низ прозор, ја зачешал за...

 • Детето:
  Мамо, мамо, ќе одам да се играм со дедо...
  Мајката:
  Добро сине, само после пак да го закопаш...

 • Што се добива побрзо: СИДА или рак?
  - Зависи што пушите!

 • Натпис на надгробен споменик
  -Тука лежи женами, а јас дома почивам во мир!!

 • Што е разлика меѓу педагог и педофил?
  - За разлика од педагогот, педофилот навистина ги сака децата.

 • Џон Вејн влегува во салун и здогледува две убави жени седнати на една маса! Ја убива едната со хед-шот и на другата и вика:
  Што прави...

 • Трпе и Трпана се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по пократкиот пат, преку гробишта.
  Само што влегле на гробишта, слушаат...

Страници