Убиство

Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото.
На тоа шерифот:
Ова е најлошиот случај на самоубиство досега што сум го видел!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Иако во почетокот се чувствуваа непријатно поради фактот што мораа да делат иста кабина, и двајцата брзо заспаа, бидејќи беа преморени....

 • Седат двајца педофили на клупа во паркот и разговараат, кога крај нив поминува едно дванаесетгодишно девојче.
  Едниот вели:
  - Уф...

 • Cura kaže dečku:
  - Ipak u tebi ima nečeg erotičnog ...!
  Dečko sav sretan upita:
  - Stvarno? A što to?
  Cura:
  -...

 • Продавам полуавтоматска мотика. Ти ја дигаш, а она сама си пада.