Тепање

Зошто не треба да се тепаш со Саша Матиќ?
Оти не гледа кај мава!

Вицотека: 

Вицотека

 • Си ветив себеси дека ќе држам диета, дека нема да пијам алкохол и нема да јадам масна храна.
  По две недели изгубив...
 • Трпе, мртов пијан, запуштен, небричен со шпил од карти во рака, пушејќи цигара ѕвони на ѕвончето во една куќа.
  Вратата ја отвара една...

 • - Откога те запознав тебе, веќе не можам ни да јадам, ни да пијам, ни да пушам.
  - Охх, драги, толку ли ме сакаш?
  - Не, драга,...

 • Истражувањата покажуваат дека 90% од девојките сакаат момчиња во розеви маици.
  Иронично е тоа што 90% од момчињата што носат розеви...