Добри чизми

Тргнала да купи нов фустан,
ама видела ептен добри чизми,
па затоа си купила нова ташна !!!

Повеќе од Вицотека1. Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е. 2. Ме уби промаја од ова отворените врати на ЕУ. 3.... + повеќе

Врхунац на љубомору е к'д гу келнер прашује девојку: - Што ќе пиеш? а беќар одговара: - Кој си бе ти да гу прашуеш што... + повеќе

Која е мајката, секогаш со сигурност се знае

Отишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник. Трча исплашен... + повеќе